صفحه اصلی اخبـــــــــــــــــــــــــــــــــار آگهي دعوت مجمع عمومي عادي ساليانه نوبت اول

شركت تعاوني مصرف كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد

آگهي دعوت مجمع عمومي عادي ساليانه نوبت اول

بدينوسيله از كليه اعضاي شركت تعاوني مصرف كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد دعوت مي شود تا در جلسه مجمع عمومي عادي ساليانه كه در ساعت 9 صبح روز جمعه مورخ 96/2/22 در محل فروشگاه شركت تعاوني مصرف دانشگاه به آدرس شهرك غرب – بلوار استاد يوسفي – جنب مجتمع آموزشي قاسم آباد تشكيل مي گردد، شركت فرمايند.
دستور جلسه : 1.استماع گزارش هيئت مديره و بازرس – 2.تصويب صورت هاي مالي سال 94 و 95 - 3.انتخاب بازرسين براي يك سال مالي - 4.انتخاب اعضاي هيئت مديره براي مدت سه سال - 5.تصويب بودجه پيشنهادي سال96.ضمناً به اطلاع داوطلبين واجد شرايط جهت كانديداتوري اعضاي هيات مديره و بازرسين مي‌رساند كه حداكثر تا پايان وقت اداري روز شنبه مورخ 96/2/16 فرصت دارند كه بصورت مكتوب، تقاضاي خود را به دفتر شركت اعلام نمايند.

هيئت مديره شركت

نظرسنجى

كیفیت محصولات ما را چگونه ارزیابی می كنید ؟

منوى اصلی

آمار بازدید کنندگان